KOTI

HENKILÖNOSTIMET

KasLog Oy valmistaa ammattilaisille Nostolift-henkilönostimia.

Nostolift-henkilönostimien ulottuvuudet sijoittuvat välille 19m-55m.
 

Itsekulkevat nostimet

Itsekulkevia nostimia valmistusohjelmassa ovat XS190 ja XS240 henkilönostimet. Näiden rakennustyömaille, ja raskaaseen vuokrakäyttöön tarkoitettujen itsekulkevien XS-nostimien ulottuvuudet yltävät 19 ja 24 metriin. XS henkilönostimet on mahdollista varustaa myös kumitela-alustaisena renkaiden sijaan. Kumitela-alustainen XS-henkilönostin on tarkoitettu erittäin pehmeille alustoille, tai hyvin mäkisiin ja hankalasti päästäviin paikkoihin.
 

Autoalustaiset nostimet
Autoalustaisia nostimia on saatavilla välillä 24m-55m. Autoalustaisten Nostolift-henkilönostimien erikoisuus on matala kuljetuskorkeus, joka mahdollistaa suuren ulottuvuuden ahtaissa olosuhteissa, kuten kerrostalojen piha-alueilla.
 

Varustelu toivomusten mukaan
Nostimet varustellaan asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Tyypillisiä lisävarusteita ovat mm. LED-työvalot, sekä paineilma- ja painevesiletku työkoriin. Kaikkien mallien työkoreissa on 230V liitäntä vakiovarusteena.

Huoltopalvelu

 • Teemme huoltoja, korjauksia ja tarkastuksia kaiken merkkisiin nostimiin.

 • Huollettavat nostimet voivat olla pieniä saksilavanostimia, tai isoja kuorma-autoalustaisia nostimia joiden kapasiteetti yltää useisiin kymmeniin metreihin.

 • Huollot onnistuvat pienistä sähkötöistä, aina suuriin alustanvaihtotöihin, ja kaikkeen siltä väliltä.
   

Tarkastuspalvelut

 • Tarkastuspalveluiden piiriin kuuluvat vuosittain tehtävät määräaikaistarkastukset ja 10 vuoden välein tehtävät perusteelliset tarkastukset, eli niin kutsutut 10-vuotistarkastukset.

 • Tarkastuksen saa tehdä vain sertifioitu nostintarkastaja.

 • Perusteellisessa tarkastuksessa nostin puretaan osiin, jonka jälkeen kriittisille komponenteille tehdään perusteellinen NDT-tarkastus.

 • NLT Oy on yhteistyökumppanimme NDT-tarkastuksissa.
   

Scanlift, Kesla ja Nostolift nostimiin liittyen, meiltä löytyy vankka erikoisosaaminen ja kokemus.

© 2020 by KasLog