top of page

KONTTIMOVERIT

KasLog Oy valmistaa ja myy FC50 konttimoveria, joka on kustannustehokas ja luotettava ratkaisu terminaali- ja logistiikkaoperaatioihin. Rakenne, jonka tuoteoikeudet KasLog Oy omistaa, perustuu SISU/Kalmar suunitteluun.

Tuotteen tuotekehityshistoria yltää yli 30 vuoden päähän, jolloin SISU aloitti moverin tuotekehitystyön yhteistyössä satamaoperaattoreiden kanssa. Lähtökohtana suunnittelussa olivat käyttöturvallisuus ja kestävyys, sekä alhaiset huolto- ja käyttökustannukset. Näitä ominaisuuksia vaalimme edelleen KasLog Oy:ssä suunnittelijoidemme kanssa, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä laadukkaan työn tekemiseen ja pystyvät palvelemaan omia asiakkaitaan entistä tehokkaammin ja paremmin.

FC50 moverin nostomekanismi on suunniteltu yksinkertaiseksi ja kestäväksi, jolloin ylimääräisiä mekaanisia välyksiä ei pääse muodostumaan rakenteeseen – tuotteen käytettävyys ei kärsi käyttötuntien kasvaessa ja operaattori voi luottaa koneen tarkkuuteen kaikissa olosuhteissa.

Moverilla voidaan operoida 20-45 jalan kontit (mukaanlukien korkeat) sekä siirtää ne maantiekäytössä olevan lavetin päälle, jolloin erillistä kurottajaa ei tarvita ja ylimääräiseltä työvaiheelta vältytään. Lisävarusteena laitteeseen on saatavana keskinosto, joka mahdollistaa kahden 20-jalan kontin lastaamisen peräkkäin lavetille.

FC50 konttimover voidaan räätälöidä asiakkaalle sopivaksi kattavan lisävarusteluettelon avulla.

bottom of page